Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av min Mamma 26/7-1979 tillägnad mig som hennes Dotter


REGNAR





Att vara lessen är
en stund att leva,


att vara glad är
en stor glädje,


att ha en fin dotter
som ler när regnet
faller är en stund
av ömhet




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-18 13:50



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Varmt!
2011-08-20

  ULJO
Underbara ord till en dotter att bära med sig genom livet.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen