Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarängeln

Jag var din sommarängel
din dag
ditt andetag

Som en vattendroppe på ett blad
som en solstråle mellan träden
rörde du mig varsamt

Det fannns ingen tid
ingen strid

Jag var din ängel blid




Fri vers av Novemberblomman
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-19 11:48



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin..tycker om...
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman