Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig... det du önskar.




Låt mina

Du

älskade

älskade

låt

låt mina varmaste

varmaste mjuka

älskade

låt mina händer

beröra dig så

ömt

så ömt 

med mitt kärleksljus

låt dem värma dig

värma dig

med det

det milda varma

varma

ljuset

det kärleksfulla

det som bor där

i djupet

i djupet

av mitt

mitt i mitt hjärta

låt mina

låt mina händer

visa dig

visa dig vägen

vägen till ditt 

ditt hjärta

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-19 18:33



Bookmark and Share


  M:tin
Så vackert skrivet Nina!!!!!!
2016-04-21

    AA VIP
Vackert skriftat. Och ömsint.
2011-08-19

    ej medlem längre
Så vackert,
så fyllt av kärlek
och godhet!
2011-08-19

    ej medlem längre
lockande händer...fint skriftat...
2011-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP