Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuset


mitt bortre rum

Plötsligt kom det till mig.
längst bort i huset,
inne i mitt bortre rum.

Det var här jag skulle öppna,
bygga ett fönster
i mitt bortre rum.

Har levt så länge i detta trånga.
Sett den mörka korridoren.

Det var dags att sätta ett fönster i detta,
mitt bortre rum





Fri vers (Fri form) av chrissie
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-19 20:09



Bookmark and Share


  Kalle.O
Utan solens intrång blir det lätt deprimerande...
Bra skrivet!
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie