Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi möts...är vi bara så...så underbara




Den

jag är 

den


den 

när jag är med dig


jag är 

den 


den 

när jag är du


när du är jag

då är vi den


den stora

den varma


den man aldrig får nog av

den som smeker


där det känns

den som känns 


där 

där drömmar blir sanna


den som bara är så


bara så

underbar


den älskade

den är jag 


så ta min hand

för jag får aldrig nog


ta min

ta den


ta min hand

lyft mig upp


höj mig till skyarna

det är där jag vill vara

 

med dig

älskade


det är där

jag aldrig får nog 


av dina händers

brännande känsla

 

av dina läppars

heta kyssar


av dina armar

runt min kropp


jag får aldrig nog 

av den 


den stora

den underbara


den som är

den underbaraste


den

den kärleken

 

mellan oss


jag får aldrig nog 

av din heta kärlek


jag bara

älskar

 

älskar dig så

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-20 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suverän kärlekspassion i denna vackra dikt.
2011-08-21

  Stjärnöga
Vilken underbar
kärlekspoesi..

jag häpnar
och blir
så fylld
av
♥♥♥
2011-08-21

    ej medlem längre
en underbar skön kärlekstext...
2011-08-21

    Birgersdotter VIP
Mysig
2011-08-20

    Ken Cassel
Då är vi denna där
:)
Kramar!

Ken
2011-08-20

  träsnidaren
Känner mig lite sexig när jag läser detta :-)

Sparsamt, enkelt och bra!
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP