Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet, det jag vet, det är vår hemlighet..




Vet du?

vet 

 du

vet du?

vad jag känner?

känner när du är nära?

känner när du är nära mig?

när du ser in i mina ögon?

vet du vad jag känner då?

då när du ser djupt in

in i min själ

vet du vad jag känner då?

då när jag hör din vackraste röst

vet du vet du vad jag känner då?

när din röst pirrar så

så i mitt hjärta

när varje ord du säger 

uttrycker min längtan

efter det som är du

när din röst

värmer allt som är jag

jag hoppas att du vet

och förstår

min längtan 

efter dig

längtan 

 efter allt som är du

att du förstår

att jag älskar

älskar

älskar det som är du

bara älskar det som är du





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-21 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket mycket fin.
2011-08-24

  boxmark
Gud vad du skriver bra! Dina texter berör. Mycketmycket bra :)
2011-08-22

  TT
...en kärleksfull och "mysig" text...gör gott att läsa!!! :- )
2011-08-22

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-08-21

  wildah
Vackert på alla sätt både text och innehåll.
2011-08-21

    ej medlem längre
Vackert !
2011-08-21

    ej medlem längre
så vacker kärlek..
2011-08-21

  Stjärnöga
jag saknar nästan
ord..

den är så ljuvligt
vacker
och jag flyter
bort
som på
små
kärleksmoln
♥♥♥
2011-08-21

    AA VIP
Sinnlig text. Man tappar andan. Vackert.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP