Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig... 




Synd

s

Synd

det är  synd

synd         om dig

att du bara          måste

hoppa på       andra..

det är   synd

synd

s




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-21 14:41



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Om man går på ett bibliotek letar man inte böcker man ogillar att läsa eller sänder in klagomål på det man ogillar på TV

slöseri med tid

det vore som att vi vore här och ogillade lyrik eller poesi

vilket vi ju ej gör

jag tror problemet ligger i att vissa endast gillar modernt skrivande s k bloggande och hakar upp sig på det 75% övriga

även klassiker och nyskrivet av samma standard då svenskan användes till fullo ist f det naivistiskt moderna de sysslar med


Be well,
LPWJ
2011-08-21

  Maj-Lis VIP
Tack ...och fint skrivet
2011-08-21

    ej medlem längre
Det är det nog innerst inne..synd om sådana
individer..bra belyst !
2011-08-21

  Max Poisé VIP
Dags för bikt för syndaren?!

Intressant skrivform!
2011-08-21

    Ken Cassel
Ja, visst så är det en synd, att våldta sina medmänniskor
Och visst så är det synd om de fattiga i det mörkaste afrika
Och så är det synd om mig, självklart
Och varför då?
Jo, för att du ännu inte har riktigt öppnat dig för mig, då jag så gärna vill veta lite mer om dig
Men det vet du ju redan om
:)
Hi Hi

Så det är synd om oss alla i något avseende

Kramar!
2011-08-21

    Birgersdotter VIP
Ja håller med ..finns några sådana...Bra
2011-08-21

  Anya VIP
Allvar i lekfullheten! Bra!
2011-08-21

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP