Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det djupa..ser jag..




Kärleken är vacker

 

Kär

leken

är


Kärleken är vacker.

särskilt.

när du talar den.


kärleken är vacker.

särskilt.

när du skriver den.


kärleken är vacker.

särskilt.

när du visar mig den.


med dina ord.

 med dina händers mjuka

beröring.

med dina ögons varmaste blick

med din

 tryggaste famn. 


din famn älskade.

din famn

som öppnar sig för mig.

 

kärleken är vacker

så vacker

när kärleken är du.

 

Kär

leken

är

 

du.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-22 07:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja
kärleken är vacker
2011-08-25

    ej medlem längre
Det var så stort, sådan värme i denna kärleksdikt, jag blev varm överallt av dessa dina ord, underbar dikt om kärlek
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP