Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska jag ha så långt till ett högt jävla berg?

Jävlar! Jävlar!
Förbannade skit!
Detta är ett hopplöst skit
Tårar och svordomar om vartannat
Vill skrika ut över ett högt berg

Förbannade skithelvete!




Fri vers av Novemberblomman
Läst 283 gånger
Publicerad 2011-08-22 22:32



Bookmark and Share


    livspoesi
stark känsla
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman