Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord står

ord står
jag läser ord
nu läser jag ord
orden står där
de dansar
det är som på Louvren




Fri vers av Batman
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 23:52



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra.
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Batman
Batman