Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soffhäng

Lutad mot Ditt bröst,
jag hör Ditt hjärta dunka.
Den stadiga rytmen
armarna runt om hela mig
får mig att sluta ögonen
för jag vilar i trygghet.
Ja, och Du lyssnar när jag talar,
förekommer mig ofta
som om Du vet hur jag tänker
när jag inte finner orden,
fast allt är så nytt.

Som om Jag är lite viktig också




Fri vers av Lindalou
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-24 19:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jättebra skrivet, speglar allt det där som osäkerheten inför det nya, viljan att bli omhuldad och älskad och hörd :D
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou