Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän?

vän

vän?

 

du sårar

du sårar mig

med dina ord

 

du 

du sårar mig

djupt

 

du förstår

inte

hur 

 

hur djupt

 

jag säger inte

hur

 

jag säger inte

vad

 

jag säger inte

varför

 

för jag vet

 

att du inte

förstår

 

att ord

 

kan såra

 

djupt

 

djupt




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-24 21:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
och då gör det så nt
2011-08-26

    AA VIP
Det har du rätt i. Bra text.
2011-08-25

  Let it go VIP
Ord är verktyg för att nå, beröra eller förstöra.
Ord som inte släpps in, når inte in.
Vid min grind släpps alltid dina in, ord som berör och som får mig att må bra.
2011-08-25

  Lena Själsöga Keijser
kanske är det så
att vi oftare skall förtälja
ordens verkan
inverkan

inte ilsket
lugnt stilla
hur skall annars gemensamförståelse leva
2011-08-25

  Alexander Gustafsson VIP
ord gör mest ont!
2011-08-24

    ej medlem längre
Ibland är det ord, andra gånger är det tystnad som sårar, och ont gör det!
2011-08-24

  Maj-Lis VIP
De är inte alla som förstår de...att ord sårar
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP