Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

: Gillar dina tankar som är mina :)

 

Inspirerad av poeten Imago Ultima....




Visst?

 

Visst är det så...
i varje möte
med andra
möter jag mig själv
kärleken
eller icke kärleken
livet är
kärlek
eller ej 
: Gillar dina tankar som 
är mina :)

 

Visst är det så?

 

i varje möte

med andra

 

möter jag

mig själv

 

kärleken

eller

icke kärleken

 

livet är

kärlek

 

eller ej 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-24 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo - (och så långt sje-ljud på inandning)

så e de allt

eller

inte

:)
2011-09-03

  Anya VIP
Sanning i fin form.
2011-08-25

  Let it go VIP
Vi blir som vi umgås. Det när eller tär, när det är som bäst blir man kär ;)
2011-08-25

    ADI Nehlin
så sant..fint skriftat
2011-08-25

  Lena Själsöga Keijser
mötesljus
2011-08-25

  Marja Granqvist VIP
Visst är det så att i varje möte med andra,speglar du dig själv. Men... andra speglar sig också i dig.
2011-08-24

    ej medlem längre
Antagligen eller..du skulle bli diplomat ;) !
2011-08-24

  Max Poisé VIP
Intressant tanke! Det där med möte med sig själv vid varje möte! Gillar filosofin bakom och sätter mig ned å begrundar!
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP