Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...OFDSIFSVDKJVSN...


Jag vill ta av...


Jag vill ta av dem
Ett och ett
Tills inget är kvar
Som döljer
Eller skyler

Så sakta
Så mjukt
Vill jag ta av dem
Ett i taget
Tills du inget
Har kvar
Som skyddar
Din hud
För blickar
Och beröring

Så länge
Har jag längtat
Att få se
Det som dolts
Jag har väntat
På dagen
Så länge

När jag får
När du vill

Då vill jag
Ta av allt
På den
Vackraste kvinnan

Då vill
Jag bara

Se dig…



TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 630 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-08-25 11:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu blir jag knäckt, jag knäcker inte ingressen! :))
2011-08-26

  Ninananonia VIP
Underbara ord.....Hur vackert är inte det????





men ingressen har jag knäckt :) den var lätt .. :)
2011-08-25

    ej medlem längre
Dina "rebusar" i ingresserna.... Hm..... Ska vanliga människor förstå sånt? :) Gissa om de väcker min nyfikenhet!??
2011-08-25

    Max Poisé
Kanon!

Det räcker så!
2011-08-25

  M_Franke
Sensuellt, laddat och vackert, du kan verkligen skriva om kärlek, om drömmen om någon......tack för att du förgyller poeter.se med dina underbara ord
2011-08-25

  Teresia Ridell
Suck...helt underbart sensuell....att få mötas så......
2011-08-25

  Linda CH VIP
Ömt sensuell och längtande.
2011-08-25

  RosieLoveHeart
wow , sjukt häftigt , mmmmmmmmmmm mums
2011-08-25

  Minkki VIP
ömt, vackert, manligt..
2011-08-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker !
2011-08-25

  Jakob Drakros
Bravo!
:-)
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT