Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår.

 

jag förstår

 

jag

förstår

hur    du     mår

vad    som    sker

när    man

ser


jag förstår

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-25 18:00



Bookmark and Share


  TT
...som vanligt så personligt och nästan svävande vackert skrivet...så mjukt och varligt...underbaratt läsa!!!
2011-08-26

  Erik Hall
Väldigt fin dikt! Älskar hur du har byggt upp den!
2011-08-26

    Ken Cassel
Okej!
Jag förstår
:)

Kramar!
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP