Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnar dörrar....

Friska vindar sveper genom mitt hår

Sveper bort tvivel

Skådar in framtidens gryningsljus

In i det som väntar

 

Stegar ut i från dåtidens kvardröjande

Stiger in i kommande tiders förväntansfulla gåtor

Drar undan förrvirringens slöjor

Tvivlen om att vägen inte skulle bära framåt

Emot gryningsljusen för min själ

 

Dörrar som öppnas

utan gnisslande gångjärn

Låta de friska vindarna virvla in

Likt höstvindarna

Virvlande löv

Sprakande färger

 

Nya tider

Skådas bortom framtidens horisont

 

Jag håller öppet

mot framtiden

Stänger inga dörrar

för mitt inre

 




Fri vers av Anira
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text
2011-09-12

  Lena Själsöga Keijser
dörrar är vackra att skåda
att bli
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira