Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls?


puls

är det

som stiger

i din närhet

Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!

och det som 

sjunker

vid

din

frånvaro




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-27 13:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
en av de vackraste
livskapande sångerna
2011-08-29

  Anya VIP
Hett, kärleksstint och fin kemi.
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP