Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grymt?

grymt


är

att vara

utan


dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-27 13:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ett konstaterande skrivet av dina hjärtvingars skönhet
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP