Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek?

smek


smek mig

där


där det känns



fast 


dina händer

får smeka mig

var de vill


hur de vill


för jag vet ju

att du vet

precis


vad jag älskar


så älskade

smek 


smek mig 

hur du vill


för dina tankar

är alltid


mina




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-27 14:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så svarandevackert
2011-08-29

  TT
...så nära...så varm...kärlek är varm...ger goda vibbar att läsa denna!!! :- )
2011-08-29

    AA VIP
Vackert....fin stämning.
2011-08-28

  Helgonet
Härlig tvåsammhet!....
2011-08-27

  Johan Bergstjärna
Vackert!
2011-08-27

    ej medlem längre
Jättefint !
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP