Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har så bråttom till en undersökning och här sitter jag


Varför kan jag inte lära mig

Bråttom bråttom bråttom
Hur ska jag hinna i tid
Kommer alltid en minut över...

Varför kan jag inte lära mig
Suck!

Måste sticka nu...




Fri vers av Anita Brännström VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP