Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubiks kub (wikipedia): I utgångsläget har alla rutorna på en kubsida samma färg, men efter ett fåtal slumpmässiga vridningar har färgerna blandats. Utmaningen är att återställa kuben till utgångsläget med så få vridningar, eller på så kort tid som möjli


då framtiden var vår

röken ur dina lungor
bildade mönster i luften

"det här är livet"
sa du

"här och nu, du och jag"



jag drog ett bloss
nickade och lät tystnaden tala




jag älskar hur jag inte behövde anstränga mig med dig
det räckte att bara vara




vi öppnade en flaska vin
skålade för kärleken



vid slutet av fältet kunde man ana motorvägen
bilar som susade förbi
alla på väg
någonstans
hem
bort




"jag klarar mig inte utan dig" sa jag
du log













Fri vers av blåbärsdrömmar
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-29 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra hur allt rör sig
för att forma ett
2012-10-23

  greajt
åh, slutet! så bra
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

blåbärsdrömmar
blåbärsdrömmar