Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be

berusa mig

du

du som älskar

du

du som är liv

du

berusa mig

nu




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-29 23:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
be
berör evig
2011-09-01

    ej medlem längre
Vill du ha öl eller vin ?
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP