Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först

Först då

förstod jag

 

innebörden

av

det du sa

 

förstå

i djupaste

djup

 

hur orden

fastnade

där

 

först då

 

älskade

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-29 23:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver ordens
talets frösådd
2011-09-01

  TT
...har något anddäktigt och "särskilt" över sig som jag inte kan sätta fingret på...vet bara att jag tycker om att läsa den...!!!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP