Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir så tyst om natten

Då kommer de tankar som väntat
att jag skulle höra dem

Tankar som ger trygghet
Tankar som ger tårar
Tankar som ger glädje

De blir som ett sällskap
när det blir så tyst om natten




Fri vers av Novemberblomman
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-30 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman