Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet med dig

 

ett hastigt

 

så varmt

 

 

 

djupaste varma

 

möte

 

 

 

där

 

där gräver vi

 

djupt

 

 

 

djupt in

 

i djupet

 

där

 

 

 

där möts vi

 

 

 

 

där möts vi

 

du och jag

 

på djupet

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-30 21:10



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert är detta möte
2011-09-01

  Let it go VIP
diggar det som snus :-)
2011-08-31

    ej medlem längre
Hur djupt får man gräva :) ?
2011-08-30

    ej medlem längre
låter som ett härligt möte, ett möte som jag gillar...
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP