Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Min själ fryser' av LassO, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (665) Något litet om kärlekens väsen







Det är precis som med choklad
man måste hålla sina händer
lätt kupade om koppen

för att varken för mye
stänga inne
eller för litet hålla kvar.

Å andra sidan
har det hänt att även händer
'har fått fötter'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-01 07:43



Bookmark and Share


  thyra
Härlig läsning!
2011-09-01

    Birgersdotter VIP
härlig
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP