Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...undrar varför människor inte vågar stå för vad de känner för att de är så rädda för att bli avvisade...varför jag inte vågar...?


Som katten kring het gröt...


Som katten
Kring heta gröten
Har jag tassat
Runt dig

Som katten
Runt det varma
Har jag tassat
I din närhet
Så rädd
För att bli avvisad
Som jag ändå blev
En iskall dag
I januari

Vi har gått
Tillsammans
Så många gånger
Jag har velat
Säga dig
Sanningen
Om vad jag känner
Så många gånger

Men allt
Som kom var
Tomt prat
Tomma ord
Om barn
Om jobb
Om hockey
Om träning
Om gamla ex
Om strö
Om musik
Om skolan
Om ord
Om hon i hörnan
Om vädret
Men aldrig
Om det jag egentligen
Ville säga dej

Att jag
Tycker om dej
Så mycket
Att jag alltid
Tänker på dej
Att jag
Gillar dej
Mest av alla

Om vi någonsin
Går tillsammans igen
Bara du och jag
Ensamma på en väg
Ska jag säga dig
Vad jag känner
Om du någonsin frågar
Ska du få veta
Det sanna
I allt

Du vackra
Som är
Mitt livs enda
Stora kärlek

Om du låter mig
Vara din vän igen
Ska jag aldrig mer
Tassa runt dig
Som katten tassar
Kring het gröt

Då ska jag säga dig
Vad jag känner
Jag ska säga dig att

Jag tycker om dig…


TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-01 09:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Väl talat även om denna monolog ryter med näven knuten i fickan. Det du skriver om här är nog en smula mera vanligt än man gärna vill som tänka på. Om att satsa 'allt', att våga 'ta språnget'. Sitter så hårt inne gör det. En väl matad text om just detta brännande ämne.
Förtjänar sina trenne blomsterkvastar samt en vas att turvis sätta dem i.
2011-11-14

    Birgersdotter VIP
vacker
2011-09-22

  wildah
Jag skriver som föregående med glimten i ögat, att denna katt är vacker men gör katten mer verklig och aktiv på något litet sätt, ett kort med en hälsning till henne från katten!
2011-09-04

  Angeldust
vackert skrivet kram sunny
2011-09-04

    ADI Nehlin
fin...berör
2011-09-01

  Ninananonia VIP
:) Ja den är vacker... denna katt...
2011-09-01

  Rise Little One
Bättre sen än aldrig.... eller hur?
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT