Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag känner och ser formas i orden...och blir så till en dikt...




Att?

Att dikta

är att lämna ute

men nå in

i djupet

hos dig


att dikta är att se

det andra inte ser

som du ser


att dikta 

är att skapa känslor

som berör

berör dig på djupet


att dikta

är att forma ord

till meningar

som skapar mening

för dig


att dikta är att

skapa tankar

som föder nya tankar

hos dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-09-01 15:16



Bookmark and Share


  Zelogath
Grattis till en välförtjänt plats bland de Uppmärksammade min vän!
2011-09-05

  Linda CH VIP
Dina tankar formade i ord är som skimrande äkta pärlor. Du berör alltid!
2011-09-05

    Birgersdotter VIP
Så är det ..du inspirerar mig!!!
2011-09-05

  Lena Själsöga Keijser
levandeflöde

och allt detta andas dina ordsmycken
2011-09-03

  Maj-Lis VIP
Så sant så är de ju
2011-09-01

    AA VIP
Mycket bra fångat om orden vi sänder ut.
2011-09-01

    ej medlem längre
så sant..så bra skriftat..
2011-09-01

    Birgersdotter VIP
Så är det ..precis!!!
2011-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
G ott
U nderbart förstått
L evande text så är
D en, Du fått till här
* och den så väl bär!
2011-09-01

  aol
bra sant skriftat
2011-09-01

  mickech
Så sant vännen. Mycket bra skrivet!!!
2011-09-01

  TT
...fina sanningar och tankar samlade i en fin text...!!!
2011-09-01

  Anna*
Javisst är det så, även om det är omvänt för det mesta för min del. Jag skriver mina känslor och om andra blir berörda gläder jag mig ♥
2011-09-01

  Zelogath
Mycket vackert min kära vän!
I diktens värld får man också vara lite självisk
Och skriva
För sin egen skull, också
Kram!
2011-09-01

    ej medlem längre
ligger så mycket i det, fint
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP