Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hörnet av ditt hjärta

Visst känns det sorgligt
att inte tillhöra ditt hjärta
helt och fullt
Men det bara är så
har alltid varit så
Jag har ett hörn bara
jag får nöja mig med det
Som en liten skugga
som skymtar förbi ibland
finns jag i ditt hjärta
Jag kryper ihop
för att få behålla platsen
i hörnet av ditt hjärta.




Fri vers av Novemberblomman
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-01 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande men så vacker...
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman