Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten tycks i viss mån överträffa dikten. Åtminstone då andras dikt än min.


Gå gärna in på...






...wikipedia och läs om hustruförsäljning.
Aldrig har man väl läst på maken!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-09-02 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP