Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Det finns

Det finns mycket

som jag vill

vill tänka

vill höra

vill se

vill göra

ja det finns mycket

jag vill göra

med dig min vän

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-02 15:55



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hjärtönskeljus
värme

ur ditt vackra händer
2011-09-03

    ej medlem längre
'Ja viska i mitt öra...'
Ja du framför härliga ord som skapar bilder....
2011-09-02

    Birgersdotter VIP
Fin och mysig önskan
2011-09-02

  TT
...fin, charmig och kärleksfull...
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP