Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av dig..du vet :)




Måste?

 

man måste ha lust
lust att göra 
det
men 
ibland saknas
den
fattas den 
liksom

 

 

man måste ha lust

lust att göra 

det

men ibland

saknas

den

fattas den 

liksom




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-03 12:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så kan det vara
2011-09-04

    Ken Cassel
Och då får man jobba och kämpa lite om man vill ha tillbaks den
Lusten, alltså!
:)

Kramar!
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP