Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration...




Någon?

det är roligast
att göra det
tillsammans
tillsammans
med någon
någon som vill
göra just det 
:)


du


det är roligast

 

att göra det

tillsammans

 

tillsammans med någon

 

någon som vill

göra

 

just det 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-03 12:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tillsammansljusvärme
2011-09-04

    Ken Cassel
Hi Hi
:)
Ja, men den var ju rolig ju!!!

Kramar!
2011-09-03

  mickech
Visst är det så vännen!!
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP