Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ...




Du är

du rispade min hud med dina vassa

du nådde in på djupet

med din själ

ingen har nått så djupt någonsin

aldrig mer

vet att det är du och jag

och ingen annan

du är den ende

du är min andra halva

du är den som lyfter 

det som faller

du är den som tänder

eldar

som aldrig slocknar

du är den

den min själ älskar

i en evighet

men livet

går vidare

efter dig

för jag vill inte tro

att det är efter

efter dig

i mitt hjärta bor du förevigt kvar

dina händer känns

din hud är här

du är i mig där du stannade

en höstdag

då när vi sa farväl

du är den ende

jag älskat så här

det känns

i varje fiber

i varje cell

i varje molekyl

av min själ

du är jag älskade

vet att du är

jag




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-03 17:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör
2011-09-04

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2011-09-03

    ej medlem längre
en härligt berörande text...ja denna sparar jag...
2011-09-03

    ej medlem längre
Känslosamt..fint !
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP