Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den enda riktigt verkliga skillnaden mellan den hemligt leende Mona Lisa är att tjejsaren på den här bilden ler mera, så att säga, möjligt tilltalande för envar läsare.


Alexandras tankar på ålderns höst - en foting






Jag känner alltmera
hur timglasets sand
rinner där inne.

Så som precis
utom timligt räckhåll
för mina händer.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-09-03 18:21



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
okontrollerbart...let go...
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP