Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tänk om jag är blind...har varit blind...???


Tänk om...


Tänk om
Du hela tiden
Funnits där
Väntande på mig

Tänk om jag
Inte sett
Dina tecken
Det du velat
Jag skulle se

Tänk om jag
Inte förstått
Inte förstår
Att du vill
Att du väntar
På mig

Vid vägens slut...?



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 254 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-04 10:05



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Plötsligt händer det...
Vissa kallar det för mirakel andra kallar det för karma..
2011-09-05

  Ninananonia VIP
Tänk om... ? :)

Härliga tankar...
2011-09-05

  wildah
Javisst är det så det kan vara?! Jo det känns bekant :-)
2011-09-04

  Songbird VIP
Precis så, så ofta det är så! :)
Nu så..fånga dagen..
Veva in dina.. vad om..till vetskap!
Inte en dag försent..Härligt Poem
med öppnare ögon.. du nu! :D Tack!
2011-09-04

  Jakob Drakros
Den passar så fantstisk med Dead Can Dance!
Jag har fått gåshud.
Tack ! :-)
2011-09-04

    Birgersdotter VIP
Ja tänk om ..så kan det vara!
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT