Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tack snälla älskade Gud för att du lät mig se din vackraste ängel igår...men nästa gång, Gud...snälla...låt henne stanna hos mig...


Jag såg in i en ängels vackra ögon...


Jag såg in
I en ängels
Vackra ögon igår
Jag hörde
En ängels
Vackra röst
Tala till mig

Jag kände
En ängels andedräkt igår
Mot min kind
När hon sjöng
Så tyst och mjukt
Med sin
Vackrste röst
I mitt öra

Jag såg en ängel le igår
Sitt vackra leende
För något jag sa
Log en ängel igår

Jag såg en ängel gå igår
I skorna
Med knappar
Som jag sett gå förut
Jag såg henne gå
Och hon går så vackert
Hon svävar fram
Som bara en ängel
Kan göra

Jag såg en ängels
Mörka hår igår
Jag kände en test
Av hennes änglahår
Mot min hand
När hon vände sig om
Vid det kalla
Vid det vita
Där hon var
Där jag var
När Gud
Lät mig låna
Hans vackraste ängel
Om än bara
För någon minut

Igår
När mitt trötta huvud
Vilade på min kudde
Knäppte jag
Ödmjukt mina händer
Och tackade Gud
För att han lät mig
Se en ängel igår


Han lät
Mig se

Dig...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-05 08:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar...

Bokmärker...
2011-09-06

  M_Franke
Vackert, jag tror inte på Gud men när jag läste raderna
"När Gud
Lät mig låna
Hans vackraste ängel
Om än bara
För någon minut"
Glömde jag det för en stund och blundade & gillade
2011-09-05

    ej medlem längre
Jättefint !
2011-09-05

  wildah
Oj vilken kärleksförklaring, så vacker!
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT