Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan dagen blir till natt


Vi ska delas in i fack
Ja nån stans ska vi passa in

Det ska vara vi mot dem
men när får vi finnas till

När kan man vara den man är
Och ha sitt eget lilla fack

Ändå känna sig respekterad
Innan dagen blir till natt




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-05 12:45



Bookmark and Share


  Robin V
God poäng! :)

Bra
2011-09-05

  TT
...fin och sann liten text...gillar!!!
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke