Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Vanlig sex kostar nästan som gröt ' av madinsane, inspirerade till min kritik. Men först trodde jag det stod 'Vanlig sex kostar nästan som gråt'.


Kritik på en text (663) - Mer än bara en läsupplevelse







Ge mig en spruta
så jag kan läsa texten
intravenöst.

Det blir då också
poeters svar
på ytligt knarkande.

För kommer den in i blodet också
och inte bara in i själen
så når den hjärnan fortare.

Som det är nu
skall den
passera känslocentrum först.

Och det vet ju alla
att det är där censorn sitter
och gömmer sig.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-09-05 20:03



Bookmark and Share


  TheDouche
Doktorn beordrar ett stycke per dag för att fylla hjärtat och hjärnans behag...
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP