Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspierarad till av knickedick.


Hur att komma till insikt om naturens och kärlekens väsen









Tänk att även du klarat
av att komma dit
där det ej är allt förunnat.

Det är som om tusen själar
med all dess nit
skulle hopat sig och grunnat.

På hur att leva så
i själens sinnlighet
samt djupa

sedan plötsligt likt i ett förklarat ljus
sig ha kastat ut från klippan
huvudstupa.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-24 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP