Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Brännvinskur' av gawain, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (656) - en smula i gasen - en rick




så herr ångest saknar karaktär
det är en gosse med besvär
levererar sig själv så oväl kommen
utgör sant själva stommen
till ett repetetivt begär




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2011-09-06 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP