Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'nyhet' av Anders Nordlander, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (667) Farlig (feminin)






För en del år sedan
när Ylva läste om
den där utvecklingen
i tidningen

så var det en utvikning
om att teven
datorn och telefonen
skulle gifta sig i framtiden

man kan just undra vad
katolska kyrkan tänker
om en sådan treenighet?

Snart kommer det väl
feminin teknik också, så
kan vi väl ändå inte ha det?

Så fantiserar väl bara nyckelpigan?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-15 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP