Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det vackra..ser jag nu... som du..




Höst

höst

när löven

faller

 

faller

som jag föll

för dig

 

löv

gula

bruna

gröna

bruna

röda

 

röda

som du är

när du känns där

 

i det varma som pulserar

pulserar i mig

 

ljus brinner

sprider värme

som du

 

du

när du

fyller mig med liv

älskade

 

hösten

då kärleken

får liv igen

 

liv i färger

som sprakar

berör

 

berör

såsom du älskade

berör

 

berör gör du

inuti

 

inuti mig

älskade

 

ja det är höst

här

inuti mig

 

höst

min älskade

höst


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-09-06 18:09



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mognad in i innerlighetsflöde
2011-09-08

  Anya VIP
Vackert och fin ihopvävning.
2011-09-07

  mare VIP
Härlig dikt ;)
2011-09-07

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2011-09-06

  Johan Bergstjärna
Underbart!
2011-09-06

    Birgersdotter VIP
Vacker höstpiruett med varma känslor
2011-09-06

    ej medlem längre
Vackert..
2011-09-06

    ej medlem längre
Bra..låt oss ha höst oftare !!!
2011-09-06

  Julio VIP
Mycket vackert..bra:)
2011-09-06

    AA VIP
Färgsprakande. Vackert. Passionerat.
2011-09-06

  Mow Dean
Tack för att delar med dig av positiv energi!
Fint.
2011-09-06

  Max Poisé VIP
Gillar din färgkavalkad du kopplar till hösten!
2011-09-06

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så varmt värmande mycket vackert skaldat...
och så märkligt...:) i dag på eftermiddag kom ord ur känsla i mig, med ordet Inuti... underbart att läsa detta därför också..., vilken cybersamklang..:)
2011-09-06

    ej medlem längre
Fin fin betraktelse.
2011-09-06

  Maj-Lis VIP
Vackra känslor om höstens färger
2011-09-06

  Sofhia Wirström
applåd, du leker med orden så lätt...får till så härliga rader om höst, om kärlek.
2011-09-06

  M.A.J.R
snyggt skriven dikt absoluta applåder
scrolla haha som fan.. men läsningen var bra tack för texten =)
2011-09-06

    ej medlem längre
Hösten som bär vårens löften i sitt sköte . . .
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP