Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tårar kommer med starka känslor


Tårar

Tårar är väl bara vatten som blivit över
eller är det känslor som väller över

Det salta våta som rinner på kinden
är väl bara
för mycket salt i maten

eller är det
den onda smärtan som rinner utför kinden

vilket som

Tårar gör både gott
och ont när de rinner utför kinden

smärtan och spänningen
lättar för en stund

Tårar smittar




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP