Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djupet ser jag den...




Horisonten?

horisonten

 

jag ser dig där

inuti

 

där i horisonten

kan jag skymta dig

din underbara siluett

din vackra skugga

 

där kan jag känna

det jag inte ser

men ändå ser

 

djupt inuti

inuti mig

där själen bor

 

du

din horisont

är djupvacker

 

vacker som havet

när det möter

himlen

i en solnedgång

 

vacker som 

synen av bergen

där du är 

 

just nu

 

jag kan se

det jag inte ser

 

där

i horisonten

 

två älskande

så vackra 

färgade av kärleken

de bär

 

glittrande

lysande

varmvackra

 

i kärlekens färger

 

jag ser dem

de älskande

hand i hand

 

som siluetter

vandrar de på stranden

på väg 

bortåt

 

in

in i framtiden

 

hand i hand

 

där vid horisonten

 

ser du älskade

ser du den

 

den djupvackra

 

horisonten




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-07 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Horisontharrlitt :)
2011-09-11

  Linda CH VIP
Ljuvligt vacker! Du skriver så fint om kärleken.
2011-09-09

  Lena Själsöga Keijser
vacker är denna cirkel
2011-09-08

    ej medlem längre
lovely
2011-09-07

  Tosca
Vackert!
2011-09-07

    ej medlem längre
Jättevackert !
2011-09-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fin
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP