Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanskriket genom det fönster som verkar vetta mot verkligheten. Bilden av segelbåten är tagen genom fönstret på Atlantångaren Gabriella på väg mellan Helsingfors och Stockholm för cirkus något litet mer än något år sedan.


Det går en dag i taget, säger Greta till vännen Göte






jag är en sådan där filura som känner mig för
spelar intelligent eller dum helt på gehör

och är det stundom något som mig trycker
spelar jag bara o skiter i vad folk tycker

det händer ju trots allt även den bästa
att man trampar ned tårna på sin nästa

man rår inte för'et förstår du helt visst
det är bara det jag vill säga dig till sist




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-09-07 18:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har blivit trampad på tårna fler gånger än jag vill minnas, såväl rent mentalt som fysiskt av skor som plötsligt finnas.
2017-09-25

  Nanna X
nog fan rår man för var man trör sina tår
det tror jag nog Du förstår?
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP