Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillbild






ett gryt är mitt bröst
jag ber dig; bo där






















Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 505 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-07 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet
2013-12-25

  Lena Själsöga Keijser
tack att du är
2011-09-10

  Ninananonia VIP
:) fint... är det det du ber...
2011-09-10

  Niclas Petersson VIP
Enkelt. Stort. Vackert.
Gillar. Mycket.
2011-09-10

    ej medlem längre
tack för att du dyker ner i mitt liv ibland och reder ut begreppen och ger mig nya.
2011-09-07

    Birgersdotter VIP
Å...så söt
2011-09-07

  AgnesP
åh så fin.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött