Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag vet....




Hur mycket?

 

när du är nära mig 

kan jag känna dig

 

hur du ser på mig

hur din mun ler

 

hur dina händer rör vid mina

snabbt

försiktigt

ömsint

 

berör du det

som finns

inuti mig

 

det som bränner och berör

djupt

inne

 

så djupt

att mitt hjärta

blir varmt

 

av dina ömma blickar

 

av orden du formar 

med din vackraste mun


ja du vet

ja jag ser att du vet

 

det vi känner i djup

samhörighet

 

i heta blickar 

vet jag och du

 

vad du och jag kan göra

när vi är nära

 

vet jag och förstår

av orden

 

hur du säger dem

hur du är

när du är så

 

så kärleksfull

så öm

 

ja då vet jag

 

hur mycket du älskar

 

det som är jag

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-07 19:43



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackert oändligvacker
andning
2011-09-08

  mare VIP
Vackert text
2011-09-08

    Ken Cassel
Härliga rader, Ninanion!
:)

Kramar!
2011-09-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att höra
när kärleken
slår rår och
mår och båda
del av den får!
Bara att gratulera!
2011-09-07

    ej medlem längre
Härligt !!!
2011-09-07

    Risto
underbar dikt om livet!
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP