Jag ser....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser....




Ser du?

när jag ser himmelen

tänker jag

på dig

 

hur du är

hur du känns

hur du ser

mig

som jag är

 

när jag ser himmelen

så ser jag

djupet i dig

 

dig älskade

 

när du älskar mig så

att himmelens port

öppnar sig


 

öppnar sig

 

för mig

och

  dig

 

för oss

älskade

 

ser du?

 

den är så vacker

 

den är av guld

 

av guld skapad

 

älskade

ser du?

ser du himmelens port?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-07 21:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tempelängder andas skönhet
2011-09-08

    Birgersdotter VIP
Vackert
2011-09-07

    Ken Cassel
Fint! :)

Kramar!
2011-09-07

    ej medlem längre
Ja..är den öppen nu eller ;) ?
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP