Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn i hjärtat...i djupet..




Spegel?

Undrar hur det känns

att älska sig själv

varje dag

varje minut

varje stund

visst älskar jag mig

visst gör jag det

men jag älskar dig ännu mer

men om jag älskar dig

mer

är du då min spegel?

betyder det 

att du är jag?

kan det då vara så 

att jag älskar mig

mer än jag tror?

oftare än jag tror?

kan det vara så att jag 

alltid älskar mig

i hjärtat?

fast jag inte är medveten om det?

ja, jag tror att det är så min vän

jag går nu med öppet hjärta

och älskar dem jag möter

ty de är speglar av mig själv

de är

verkligen jag

inuti

mina rädslor

min ilska

min glädje

min sorg

allt jag möter 

är där för att jag ska möta och älska mig själv

i varje cell

 i varje del

av mig

jag älskar mig

och jag älskar dig

mm

det känns

det känns så himla rätt

jag går nu med öppet hjärta

och det känns så bra

jag älskar dig

och jag

älskar faktiskt även mig

för du är

min spegel




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-08 07:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spegelfint genuint!
2011-09-11

  Lena Själsöga Keijser
du skriver en av de vackraste gåvor vi givits
2011-09-08

    ej medlem längre
Riktigt fint skrivet!
2011-09-08

    Birgersdotter VIP
Så viktigt -så svårt!
Men man måste
kunna älska sig själv
för att riktigt älska andra
2011-09-08

  Anya VIP
Fint om att älska sig själv. Så viktigt och så svårt.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP